Lager og varer

Guides til lager, stamdata og min / maks.

Bikedesk kan gøre det nemt og hurtigt at lave varebestillinger hvis man bruger Min og Maks lagertal.

Min og Maks

1. Gå ind i varer
  2. Opret en ny vare eller tryk rediger på en eksisterende.
  3. Sæt dit ønskede minimum og maksimum lagertal – Dette gøres i felterne Min og Maks.
    1. Minimum er dit genbestillingspunkt – Dvs. det mindste lagertal en varer må ramme inden du gerne vil bestille den igen.
    2. Maksimum er det tal du gerne vil have på lager, dvs. det tal systemet bruger til at beregne antallet der skal bestilles.
  4. Når de to tal og det nuværende lagertal er sat, så kommer der fremover en gul label på varen, når den skal bestilles igen.

Bestillingsrapporter

En bestillings rapport er en oversigt over varer som er gået under minimum, og derfor bør bestilles hos leverandøren.

1. Tryk på knappen “Bestilling” inde i varer til højre i toppen.
  2. Du kan nu vælge de varer du gerne vil bestille ved at trykke på dem
  3. Hvis du kan vil vælge de varer der er gået under minimum tryk da på: “Marker bestillingsvarer”
  4. Du kan vælge at se bestillingsforslag for alle leverandører, eller kun for en bestemt af gangen. Dette vælges i dropdown menuen ved siden af den grønne “Bestil” knap.
    1. Hvis du ikke kan se nogle leverandører, så er det fordi du ikke har angivet dette på dine varer da du oprettede dem.
  5. Når du trykker på den grønne “Bestil” knap så laver den en liste over de varer du skal bestille og denne kan du printe elle r gemme på din computer.

I Bikedesk har vi stamdata fra de fleste store grossiter og leverandører i Danmark, disse bliver opdateret når vi får nye filer fra grossisterne.

Stamdata gør det meget hurtigt og nemt at oprettet nye varer, du kan praktisktalt bare scanne stregkoden, og så finder vores system dem automatisk.

Stamdata er tilgængeligt for dem der har aktiveret det på deres abonnement inde i indstillinger->abonnement->tilvælg stamdata.

Sådan virker det:

1. Tryk på varer
  2. Tryk på den blå knap: “+ Tilføj varer…”
  3. I toppen kan du nu se feltet “søg i stamdata” – Scan en stregkode her eller søg på noget tekst.
  4. Hvis produktet findes i vores stamdata, så bliver de informationer vi har fra leverandøren automatisk tilføjet i felterne nedenfor.
  5. Du kan nu rette de data du gerne vil og trykke på gem for at oprette varen.

– Ps. Vi har kun live opdatering af data fra Cycle Service Nordic, det kan derfor være produkter, som ikke er kommet med i vores data endnu. – Du må gerne informere os, hvis du finder noget der mangler.