Integrationer

E-conomic, Dinero, WooCommerce osv.

Sådan sætter du E-conomic integrationen op med Bikedesk

Bikedesk kan synkronisere finanstal over i E-conomic direkte ind i din kasseklade, så du slipper for at taste dette ind.

Sådan kommer du igang:

1. Aktiver E-conomic integrationsmodulet i bikedesk indstillinger -> abonnement
  2. Gå ind i fanen POS inde i bikedesk indstillinger
  3. Indsæt dit login til E-conomic og systemet laver en “token” som forbinder de to systemer sammen
  4. Systemet henter nu dine kassekladder og gør klar til at du kan indsætte relevante konti

Finansopsætning

1. Vælg den kassekladde fra e-conomic, som du gerne vil have posteringerne ind i
  2. Udfyld nu alle “Faste konti” felter med numrene på de konti de forskellige ting skal ramme i e-conomic. (Se billedet for eksempel)
  3. Udfyld konti som dine betalingstyper skal ramme. Normalt går det meste direkte i Banken, men det kan være man vil have at “master card” skal ramme en balancekonto.
  4. Du kan nu teste at det virker:

Sådan virker det

1. Når du laver en dagsopgørelse, får du muligheden for at trykke “Bogfør i e-conomic”
  2. Du kan også synkronisere en dagsopgørelse over igen ved at finde den i oversigt over dagsopgørelser og trykke på “bogfør i e-conomic”.

Sådan sætter du Dinero integrationen op med Bikedesk

Bikedesk kan synkronisere finanstal over i Dinero direkte ind i din kasseklade, så du slipper for at taste dette ind.

Sådan kommer du igang:

1. Aktiver Dinero integrationsmodulet i bikedesk indstillinger -> abonnement
  2. Gå ind i fanen POS inde i bikedesk indstillinger
  3. Indsæt Dinero API nøgle denne findes her.
  4. Indsæt Dinero firma ID dette findes her.
  5. Systemet henter nu dine konti og kassekladde fra Dinero

Finansopsætning

1. Udfyld nu alle “Faste konti” felter med numrene på de konti de forskellige ting skal ramme i Dinero.
  2. Udfyld konti som dine betalingstyper skal ramme. Normalt går det meste direkte i Banken, men det kan være man vil have at “Master Card” skal ramme en balance-konto.
  3. Du kan nu teste at det virker:

Sådan virker det

1. Når du laver en dagsopgørelse, får du muligheden for at trykke “Bogfør i Dinero”
  2. Du kan også synkronisere en dagsopgørelse over igen ved at finde den i oversigt over dagsopgørelser og trykke på “bogfør i Dinero”.

Du kan altid gå tilbage og rette i din konto opsætning, hvis denne skal ændres senere.

Du kan forbinde din WooCommerce webshop med Bikedesk, så du ikke behøver bøvle med lagertal mere.

• WooCommerce integrationen syncer lagertal begge veje. Dette sker når der sker et salg på Shoppen eller igennem POS vinduet i Bikedesk.
  • WooCommerce integrationen kan oprette et produkt fra Bikedesk til WooCommerce, ikke den anden vej.
  • Der kigges kun på produktnr når den synkroniserer lager, dvs du kan

Begrænsninger:

Der kan ikke flyttes kundeinfo i mellem de to systemer.

Du kan ikke oprette varianter af et produkt fra Bikedesk til WooCommerce.

Varianter i woocommerce kan sagtens lagersynce, hvis de bare anvender samme produktnr, som varen man vil synce med har i Bikedesk.