Generelt

Nulstilling af Kodeord, opsætning abonnement osv.

Du kan sætte lige så mange betalingstyper op, som du har brug for f.eks: MobilePay, Dankort, Mastercard osv.

Sådan gør du:

1. Gå til indstillinger
  2. Gå til POS i toppen
  3. Tryk +Betalingstype
  4. Opret de betalingstyper du ønsker
  5. Husk at gemme

Nu kommer de nye betalingstyper frem når du trykker “betal”.

Samtidig kan du nu fremover se på dagsopgørelsen hvor meget betaling der er modtaget på hvilke typer.

Hvis du forsøger at logge ind og har glemt kodeord.

Så kan du nulstille dette ved at trykke på “Glemt din adgangskode?” under login feltet.

Der kommer nu en mail til dig hvor du har mulighed for at lave et nyt kodeord.

Vi har ikke dit kodeord stående hos Bikedesk.

Sådan bruger du Bikedesk Stamdata tool:

Få adgang til stamdata tool:

1. Gå ind i indstillinger->abonnement og aktiver først stamdata tool.
  2. Send os en liste over dine grossister, som du gerne vil have adgang til.

Brug af stamdata tool:

1. Tryk på varer i menuen
  2. I toppen i højre hjørne, trykker du på stamdata
  3. Vælg den grossist du vil importere fra
  4. Nu kan du trykke på nogle varer, så de bliver gule.
  5. Tryk på “valgte” i toppen for at se dem du har valgt.
  6. Tryk nu på import, for at importerer de valgte varer.

Du kan med fordel tilrette lagertal, salgspris og kostpris, i listen over valgte varer – bare dobbelt klik i feltet, så kan du redigerer i det.

En grøn varer er en der allerede findes i dit system.

En brun varer er en der findes men har ændret værdi i forhold til stamdata filen.