Om Bikedesk

Om Bikedesk

Bikedesk er lavet af cykelfolk til cykelfolk! Vi er en ung virksomhed med passion og interesse cykling og stor erfaring inden for IT og udvikling af software. Denne kombination har gjort, at vi gik sammen om, at lave den bedste digitale løsning til cykelhandleren.
Bikedesk hjælper hver dag cykelhandlere over hele landet med at styre deres forretning på en nem og enkel måde via en skræddersyet løsning, kun for cykelbranchen. Vi har ved flere lejligheder modtaget priser og anerkendelse ved forskellige iværksætterkonkurrencer og initiativer, både i Danmark og internationalt.

Vores mål

I Bikedesk arbejder vi hver dag for, at cykelhandlerne kan koncentrere sig om dét de er bedst til, at lave cykler og servicere kunder! Vores mål er derfor, at lave værktøjer der gør cykelhandlerens hverdag nemmere og mere enkel, hvilket er til gavn for både forhandleren, men også kunderne i sidste ende.
For at dette kan lade sig gøre, arbejder vi meget tæt sammen med netop de enkelte cykelforhandlere og er altid meget åbne over for nye muligheder, samarbejdspartnere og gode idéer i øvrigt.

Teamet

Brian Jakobsen

Rasmus Melbye

Lasse Melbye

Rebecca Rauner

Vi er bl.a. kendt fra

Gør som +100 andre cykelhandlere Start din gratis prøveperiode eller kontakt os og hør mere
Prøv Bikedesk gratis
Få en gratis demonstration
Ring til os