Hvad nu? Lovkrav om digitalt kassesystem?

Hvad nu? Lovkrav om digitalt kassesystem?

Den 21 september kom det frem, at et bredt forlig i regeringen har besluttet, at man på et tidspunkt i fremtiden vil stille større krav til, at man skal bruge bl.a. digitale kasseapparater.

Det er ikke fast besluttet fra hvornår, men noget tyder på at det kommer til at ske inden for nærmere fremtid. Skriver DR.

Hvad betyder det for dig?

I korte træk vil det betyde, at man fra en bestemt dato ikke længere kan benytte sin gammeldags kasse, og skal overgå til en digital.

Det vil så kræve at man forinden har anskaffet sig et digitalt system istedet.

 

Allerede et krav i Tyskland og Sverige…

Konceptet om at kræve brug af digitalt kassesystem er ikke ny, det er allerede et krav i Tyskland og Sverige, og det er bl.a. også sverige regeringen kigger til.

I Sverige har man længe haft konceptet “black box” en fysisk enhed der logger alle transaktioner i butikken, og som kun skattemyndighederne har adgang til.

Hvad tror vi om det?

Vi tror ikke det bliver som vi kender det i Sverige, men istedet bliver det nok bare sådan, at man skal kunne forevise en digital log over transaktioner i butikken for nogle år tilbage.

Det er højst sandsynligt ikke mere der skal indberettes, men det er en sikkerhed for at skat en dag ville kunne kræve at se denne log.

 

Er det dyrt at få et digitalt kassesystem?Point of sale system for bikeshops

Nej ikke rigtigt.

Bikedesk indeholder et smart og nemt digitalt kassesystem, som ikke koster ret meget og lever op til alle eventuelle fremtidige krav. Det kører online, så du kan bruge din egen computer og behøver derfor ikke bruge penge på nyt hardware.

Du kan se vores priser her.

Udover det digitale kassesystem vi tilbyder, så er det også skræddersyet til cykelhandlere, så du kan øge din indtjening med bl.a. serviceindkaldelser.

 

Har du flere spørgsmål så kontakt os gerne.

Vil du vide mere om regeringens udspil eller har du spørgsmål til Bikedesk, så er vi altid klar til at hjælpe dig.

 

Gør som +250 andre cykelhandlere Start din gratis prøveperiode eller kontakt os og hør mere
Prøv Bikedesk gratis
Få en gratis demonstration
Ring til os